De Activiteitenmarkt

Zaterdag 5 september 2020
10.00-16.00 uur

 

Wilt u ideeën opdoen voor een nieuwe activiteit, heeft u vragen aan een deelnemende organisatie of wilt u na de zomer als vrijwilliger aan de slag? De Activiteitenmarkt is hét evenement waar inwoners kunnen kennismaken met een divers aanbod aan Houtense organisaties. Andersom is de markt voor organisaties een uitstekende manier om zich aan het grote publiek te presenteren.

 

Op zaterdag 5 september van 10:00 – 16:00 uur is alweer de 21ste editie van de Houtense Activiteitenmarkt. De voorbereidingen voor dit gezellige evenement, dat draait om ontmoeting, begonnen in februari. Vanwege alle maatregelen om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, was het lange tijd onzeker of de Activiteitenmarkt kon doorgaan.

 

Met de veiligheidsregio en de gemeente is hier uitvoerig overleg over geweest. Met alle geplande extra maatregelen en aanpassingen in de uitvoering van de Activiteitenmarkt, hebben we er vertrouwen in dat het evenement op 5 september op een veilige manier kan plaatsvinden.

 

De opzet en inrichting van de markt zal anders zijn dan u wellicht van vorige edities gewend bent. De locatie – Het Rond – en de basis van de plaatsing van de kramen blijven hetzelfde, alleen zal alles veel ruimer opgezet worden. Op die manier is het voor deelnemers en bezoekers mogelijk om 1,5 meter afstand te houden. Om te veel drukte op één plaats te voorkomen, hebben we helaas het podium en de bijbehorende optredens moeten schrappen.

Ondanks alle aanpassingen is de Activiteitenmarkt zo ingericht dat toch de vertrouwde opzet beleefd wordt en het publiek zich kan laten verrassen door bestaand en nieuw Houtens aanbod. Om de veiligheid te kunnen waarborgen, houden wij ons aan de richtlijnen van het RIVM. Datzelfde verwachten wij van deelnemers en bezoekers.

 

Laten we er samen een mooi en gezellig evenement van maken. We zien u graag op de Activiteitenmarkt!

© 2013 by Events2movE

  • w-facebook
  • Twitter Clean