top of page

Podium artiesten ActiviteitenMarkt 2014

District Lines

 

 

 

 

 

 

 

 

 

"District Lines is een jonge rockband, die in hun korte bestaan al hard op weg om hun fans en zichzelf (zowel live als in de studio) keer op keer te overtreffen.

 

De bandleden zijn uiterst gemotiveerd en weet hoe zij gevoel, dynamiek en entertaintment moeten combineren tot een nummer.

Hun enthousiasme en drive werd al geprezen met een 2e prijs bij "Voor Houtens Talent Wordt Geklapt" en een finaleplek bij "Het Open Podium" van de Slinger.

 

Hun fanbase groeit snel en zij hebben al een interview in ’t Groentje op de kop weten te tikken.

Deze mannen en vrouw staan klaar om jullie een vette live show te geven."

Goudblad

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Goudblad: vier vrienden en een vrouw die onvervalste neerlandicana & nederpop spelen.

Harmonium & synthesizer, akoestisch & electrisch, bas & contra, drums & percussie, enkel- en meerstemmig: Goudblad haalt alles uit de kast en doet het daarmee goed in auto, café, huiskamer en op het podium.

Basgitaar Demo door Hidde Roorda (The Royal Engineers)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hidde Roorda geeft basgitaarles bij Hi Gain Guitars en is leraar bij de Herman Brood Academie. Hij is inmiddels alweer 15 jaar actief als bassist en wordt momenteel met zijn band The Royal Engineers opgepikt door 3voor12.

 

De aan Codarts afgestudeerde bassist weet zijn ervaring en de lessen, die hij o.a. van  Michel van Schie (Anouk, Candy Dulfer, The Voice Of Holland) en Marco Dirne (Simone Kleinsma) gehad heeft, goed om te zetten.

 

Ethousiast vertelt Hidde tijdens deze demo beginners, gevorderden en onwetenden over de mogelijkheden van de basgitaar. Deze vermakelijke en interessante clinic is een leuk voor iedereen.

Improvisatie Demo: Stampend & Subtiel, Blues & Rockend

 

 

 

 

 

 

 

Don Johnson (gitaar) en Hidde Roorda (basgitaar) en Daan den Iseger (Drums) zullen een fijn staaltje improvisatie voor u neerzetten.

 

Naast de vaste Drumdocent Chris van der Meer (Mr.Review/ZwarteCross) loopt Daan den Iseger regelmatig de vloer plat bij Hi Gain Guitars. Hij is een creatieve, groovy rockdrummer met een specialisatie in veelzijdige fills, niet-lineaire ritmes, groupings en coördinatie. Als het strak moet zijn, kan je bij hem terecht.

Gitaar Demo door Don Johnson

 

 

 

 

 

 

 

Don Johnson is de gitaardocent bij Hi Gain. Zijn stijlvoorkeuren zijn: Blues, Rock, Pop, Country en Funk, zowel electrisch als akoestisch.

 

Deze all-round gitarist heeft gestudeerd aan Berklee (Boston,USA) en later aan Musicians Institute (LA,USA). Daar heeft hij les gehad van o.a.: Steve Morse, Steve Lukather, Paul Gilbert, Jenifer Baten, Scott Henderson en Jeff Berlin. Naast gitarist is Don ook Audio Sound engineer (SAE Institue A’dam).

 

In deze demo zal Don verschillende technieken kort doornemen en lang laten zien. Of je nou muzikant bent of niet, deze demo zal altijd blijven boeien.

Rebel Hits Jury

 

 

 

 

 

 

 

 

De boys van Rebel Hits jury hebben sinds december de handen weer ineen geslagen. De ruige gitaar sound, strakke bas en luide drums zorgen voor een heerlijk vernieuwende bluesrock sound met pop invloeden. Deze combinatie wordt afgemaakt door de kenmerkende stem van de zanger. De drie muzikanten die Rebel Hits Jury vormen, zijn zeker geen vreemden van elkaar. Na een aantal jaar in een andere band te hebben gespeeld, is het nu tijd om als 3-mans formatie verder te gaan.

Met invloeden van Nirvana, Triggerfinger, Black keys, Jack White, Pearl Jam, Muse, Lifehouse, Queens of the Stone Age en de Foo Fighters zorgen de heren voor een knallende show met heerlijke grooves.

Sander Schenk, Bob de Kruijk en Bob Simons zijn drie zeer ambitieuze, maar vooral ook gepassioneerde jongens die geen uitdaging uit de weg gaan en elke kans grijpen die zij tegenkomen. https://soundcloud.com/rebelhitsjury

Shooting Cupid

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Shooting Cupid is een jonge rockband, die met een frisse sound, energieke muziek en pakkende teksten het publiek weet mee te slepen. Na een aantal ledenwisselingen hebben ze nu hun vaste bezetting weten te vinden waarmee nu een EP word opgenomen en waarmee vele podia aangedaan gaan worden! 

 

https://www.facebook.com/pages/Shooting-Cupid/338828069556364?ref=ts&fref=ts

 

bottom of page